maanantai 16. tammikuuta 2012

Kirppislöytöjä

Heti ekana törmäsin kirppiksellä tähän astiaan, joka lojui "ota tästä" kärryissä - ilmaiseksi siis! Jotenkin niin ihastuttava, että nappasin heti kainaloon. Tässähän voisi säilyttää vaikka avaimis tms., on sopivan naarmuinenkin jo, eli ei tarvitse pelätä ottaa käyttöön. Mitään leimaa ei pohjassa näy, mutta en minä mitään leimoja kaipaakaan. Halkaisija n.30cm (kapeammasta kohtaa n.21cm) ja korkeus n.5cm.

 Samaisella kirpputorilla nökötti nurkassa tälläinen jalallinen "ompeluboksi", joka oli ihan pakko ostaa, vaikka ei totisesti ilmainen ollutkaan.. Muutaman kerran mietin, että ostanko, kun hinta oli minun mittasuhteissani kirppishinnaksi aika suolainen, mutta toisaalta - itseni tuntien - olisi kaduttanut jos en olisi mukaan ottanut. Tuskin tällaisia ihan joka paikassa vastaan tulee, joten uskon tehneeni ihan hyvän löydön.

Ompelulankani olisi tarkoitus nyt tänne sijoittaa. Boksin korkeus on n.38cm (jaloilla, ilman kahvaa), leveys n.40cm, ja syvyys n. 22cm
 Sattumalta huomasin, että tämähän on kuin samaa sarjaa meidän aiemman kirppislöytömme kanssa, taustalla olevan kaapin kanssa siis. =) Kaapin korkeus on n.95cm, leveys n.116cm, ja syvyys n.44cm. Kuopuksen kanssa löysimme kirppikseltä jo viime vuoden puolella tämän suloisen vanhan nallen. Hintaa oli muistaakseni 2e, ja nallukka ikäisekseen hyvässä kunnossa, joten ei tarvinnut montaa kertaa miettiä, että otetaanko vai jätetäänkö. Nallen pituus on n.50cm.

2 kommenttia:

  1. Moi! Kiva kun olit käynyt blogissani! Mun mummallani on muuten tuollainen ompeluboksi ja oonkin monesti harkinnut sitä ottavani käyttöön ullakon kätköistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hae pian boksi käyttöösi, ennen kuin joku muu ehtii tehdä löydön! ;) Ei ollut tosiaan mikään halpa kirppislöytö tuo minun boksini..

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...