tiistai 24. tammikuuta 2012

Salaperäinen laukku


 Saimme tällaisen vanhan laukun - mitähän se mahtaa sisältää?
No sieltähän paljastui ompelukone - vanha Singer 533! Googlettamalla yritin etsiä koneen ikää, ja joku ulkomaalainen sivu sanoi (käsittääkseni, olen huono kielissä..) vuodeksi 1976, joten varmuudella en sano, mutta ehkä voisi ollakin? Toiminnasta ei vielä ole tietoa. On ollut hetken kylmässä ulkovarastossa, ja kun sisälle lämpimään hain, niin tietysti hiukan hikoili. Vähän oli pakko testata, ja lykkäsin töpselin seinään. Ensin ei tapahtunut mitään, sitten alkoi neula liikkua (kuin paininjalka olisi jumissa alhaalla), joten nyppäsin äkkiä töpselin irti. Pitää vähän puhdistella ja katsoa tätä tarkemmin, jospa tästä vielä saisi ihan toimivan, käyttökelpoisen pelin?

Ohjekirja tietysti uupuu, joten jos jollakulla olisi tähän sopiva ohjekirja, niin olisin erittäin kiitollinen, jos ottaisit yhteyttä s-postitse!? =)

2 kommenttia:

  1. Hei! Löysin googlesta juttusi :) Mää tein löytöjä asuntoni häkkivarastosta: joku oli jättänyt sinne Singer 533! Mukana vaan ei ollut ainuttakaan puolaa. Minkälaiset puolat sopii tähän koneeseen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kiva kun löysit sivuilleni. Aikamoisen löydön oletkin tehnyt, toivottavasti kone toimii! En ole ehtinyt tarkastella omaa konettani paremmin, ja se ei nyt siis ole toiminnassa, mutta puola on paikoillaan, ja on sellainen vanha muovipuola. Nykyään nuo muoviset yleispuolat on inan leveämpiä, ja tähänkin koneeseen kun puola tulee vaakatasoon, niin testasin tällaista uudenmallista puolaa, ja kyllä sekin puola sinne mahtuu, vaikka korkeammalle yltääkin, mutta ainakin luukku menee vaivatta kiinni. Toiminnallisesti en nyt valitettavasti pääse testaamaan, mutta luulisin pelittävän. Yritä saada testiksi siis ihan tavallinen muovipuola. =)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...